Tiranë , Njësia Bashkiake nr.5 , Rruga “Sami Frashëri” , Pallati nr.21 Shk.2 Ap.14

NA KONTAKTONI

Zyrë kontabiliteti GE-TO.

Për cdo pyetje që keni , jemi një telefonatë larg jush!
Jeni në kerkim të këshillave dhe zgjidhjeve për situatat tuaja financiare/ligjore, na kontaktoni për një konsultë!
Klientët tanë gjejnë zgjidhje mes nesh!

Adresa : Tiranë , Njësia Bashkiake nr.5 , Rruga “Sami Frashëri” , Pallati nr.21 Shk.2 Ap.14

email: info@ge-to.al

Financë: 0675020052
Ligjore : 0675020053

forma e kontaktit